Antti Anttila ja Anita Konkka heittivat meemilla, johon jo koko Blogistan tuntuu reagoineen. Kiitan ja vastaan iltajunan aikataulussa vaikka vahan vaikea oli keksia mitaan omituista minaitsessa, kun olen tallainen peritavallinen naisihminen. Hieman piti pohtia, kaivella ja kysella, etta sain viisi omituisuutta kokoon ja kas kummaa olinkin ihan kohtuullisen omituinen olio.

1.) Kotini on aina epajarjastyksessa, tavarat lattialla, sanky petaamatta, mutta kaapeissani vallitsee preussilainen jarjastys.

32213.jpg

2.) Rakastan sitrushedelmia, mutta vihaan niiden siemmenia. Tarkistan aina appelsiinin ja mandariinin lohkot valoa vasten ja poistan siemmenet ennen kun pistan mitaan suuhuni. Jos kuitenkin saan siemmenen suuhuni, alan kakomaan ja heitan koko hedelman pois. Rakastan napa-appelsiineja.

3.) Syon ja pidan kaikesta ruuasta paitsi sellerista, korianderista ja Laosilaisista tipumunista. Viimenen ei ole kyllakaan mikaan omituisuus vaan normaalisuus, mutta miksi selleri ja korianderi??????

4.) Tapani olla yksityiskohtainen raportoidessani taistelustani ei toivuttua karvankasvua vastaan. Lorpottelen asiasta niin huolettomasti ja usein, etta en edes tiennyt taman olevan omituista ennen kun Dee Posio vahan vinkkasi. Hyvana ystavana han kuitenkin lupasi, etta saan jatkaa tata omituista tapaa edelleen, silla minulle on tarkeaa puhua kuumien ja kylmien vahojen eroista, laserkasittelysta, kemikaaleista ja vertailla miten kipealta erilaiset kasittelyt missakin kehon osassa tuntuvat. 

(Nyt kun ma kirjoitin asiasta ja luin kirjoittamani niin tuo kylla tunuu tosi omituiselta ja vahan allolta.)

5.) Osaan kayttaa PC:ta ja nyt kun monen vuoden haaveilun jalkeen hankin itselleni lapparin ostin Macin, jota en osaa kayttaa. Tunnen itseni ATK-luokan ekaluokkalaiseksi ja ihan omasta valinnasta. Miksi???

Nyt haluaisin haastaa viisi kanssabloggaajaa, mutta kun kaikki ovat tahan jo vastanneet niin en ihan oikeasti tieda kenen puoleen kaantyisin. Haastan siis kaikki, jotka eivat ole viela vastanneet ja jotka allekirjoittaneen tavoin tarkkailevat kavijamittareita ja ovat joskus loytaneet sielta kavijan, joka kay blogissa maasta nimelta Lao People's Democratic Republic.

PS: Kohdassa 5.) selvitetysta syysta, tastakin postauksesta puuttuu taas kaikki a- ja b-kirjanten paalle laitettavat pisteet, eika mulla ole hajuakaan mista ne taas loytyisi.