Pieni kissanpoikanen, katsoi sillan reikiin, hiiri kuule hiironen, tule tanne leikkiin.

Tama vanha lastenlaulu on soinut paassani alkuviikon kissakokemuksesta saakka. Mirri voi hyvin ja on sopeutunut uuteen kotiin kertoi Vartija Samarialainen. Han tuntui olevan vallan hammastynyt kiinnostuksestani tata luontokappaletta kohtaan ja epailen myos, etta han oli hieman vaivaantunutkin kyselyistani. Taalla kun elaimia ei pussata ja paijata niin kuin siella kotimaassa ja tallainen elaimista huolehtiminen on laosilaisista hammentavaa ja naurettavaa. Tiedan taman jo Myrskyn ajalta silla niin monet naurut sain peraani, kun joskus yritin taluttaa tata kiiltavaturkkista komistusta pitkin Vientianen katuja. Haluan silti olla hammentava ja naurettava ja tulen kyselemaan kissavauvan kuulumisia uudelleenkin.

Unohdin muuten eilen kertoa, etta tahan loytokissaan liittyi myos sellainen tarina, etta laosilaiset tyokaverini pitavat pentua hyvin hyvana ja onnea tuottavana kissana. Lahes kaikkiin esineisiin ja asioihin kun taalla liittyy joku hyva tai huono enne. Onnekkaaksi mirrin tekee sen varitys. Kolme varia yhdessa kissassa on kuulemma erityisen positiivinen yhteensattuma.

10773.jpg

Toinen uutinen on, etta olen nyt vihdoin hieman kuvittanut Uuden-Seelannin matkakertomusta muutamalla pingviini-, hylje- ja maisema-aiheisella kuvalla, joten peruuttakaapaa elokuun kohdalle ja kaykaa katsomassa, jos kiinnostaa. Laitan sinne illalla viela kuvan siita etelaisen pallonpuoliskon pisimmasta laiturista.

Toitten jalkeen menen taas helssaamaan tata uutta iltojeni iloa, eli kiinalaista vyohyketerapeuttia, joka eilen taas loysi uusia vikoja tasta maallisesta tomumajastani. Diagnoosin mukaan olen aika raato, mutta tasta jalkapohjien kamalasta kivutuksesta tulee aina kiva olo, joten olen melkein iloinen, etta minussa on niin paljon rempattavaa.  

Terapian jalkeen tulee Eea kylaan taas pitkasta aikaa (siis yli viikko jo edellisesta visiitista), joten huomenna voi olla taas joku hanen hassu juttu kerrottavana. Otsikkona voisi olla vaikka "Eean suusta".

Tulipa taas vaannettya tikusta asiaa tikkumaisen otsikon alle, mutta kaikkihan tietavat, etta tarkeinta ei ole asia vaan vaanto, joten terveytta ystavat.