Nyt on kylla tosi huonoja uutisia tulevalle viikolle. Taalla alkaa nimittain TAAS uusi ASEANin ministerikokous. Voi ei, ei, ei! Talla kertaa Vientianen hiljentaa ASEANin valtiovarainministerit. Tama tarkoittaa siis sita, etta ensi viikolla minulla on taas paljon aikaa paivittaa blogiani, mutta ei juurikaan mitaan kerrottavaa.

Talla hetkella kokousvalmistelut nakyvat katukuvassa poliisien maaran lisaantymisena. Vihrea pukuiset nuoret pojat ovat taas loytaneet paikkansa katujen kulmissa, missa he laskoina nojailevat suuriin pyssyihinsa. Jouluvalot on taas kyteketty pistokkeisiin ja oisen Vientianen aidat ja palmut nayttavat varikkailta valoputkisotkuilta. Ensi viikolla kadut ovat taas hiljaiset, tuk-tukit ja kerjalaiset poissa, yoelama totaalisen kuolutta ja ravintolat kiinni. Kynnelle kykenevat ulkomaalaiset ovat jo aloittaneet evakkonsa vehreimmille laitumille, mutta kun omat lomat on pidetty niin mina vain istun kotona ja raportoin ei mistaan.

Joku saannollisesti blogiani lukeva voisi nyt auttaa yksinaista bloggaajaa ja ehdottaa jutun aiheita tulevalle viikolle. Jortsu Posion idea rinnakkaisblogista, jossa kerrottaisiin kaikki kovimmin ylpeyttani kolhineet mohlaykseni jaakoon Jortsun toteutettavaksi salaiseksi projektiksi. Sen mita olen itse sensuroinut blogistani, olkoon edelleen pelkaa elamankoulun opetusmateriaalia, siis optimaalisen teoreettisesti, mutta ehka mielummin kuitenkin unholan auvossa lahovaa ongelmajatetta.