Ilmoitan Skypessä maakseni Thaimaan ja kieleksi englannin ja Skype on auki lähes aina, kun olen koneella. Saan päivittäin skype-viestejä tuntemattomilta miehiltä. En koskaan vastaa niihin vaan klikkaan suoraan "decline" kuvaketta. Tänään tein kuitenkin poikkeuksen, kun Chris Saksasta lähetti minulle seuraavan viestin kesken raportinkirjoitusurakkani: 

"hello and a nice day to <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />thailand. i'm a 45 years "young" man ... and i say it directly ... i'm looking for a new wife for my live. when you are interested to know more about me, write to me, please."

Eli suomeksi: "hei and hauskaa päivää Thaimaahan. olen 45-vuotias "nuori" mies ... ja sanon sen suoraan ... etsin uutta vaimoa elämääni. jos olet kiinnostunut tietämään minusta enemmän, kirjoitathan minulle."

Vastasin, että olet todellakin suora Chris, mutta valitettavasti en ole aasialainen vaikka asunkin Aasiassa ja toivotin hänelle myös onnea etsintään. Vastaukseksi Chris lähetti suoralle luonteelleen sopivan vastauksen "bye".

Tällainen vävyehdokas olisi nyt tarjolla jollekin Thaimaalaiselle perheelle. Suoraan Saksasta.