Tärkeä asia numero 1:

Viileä ja kuiva kausi on alkanut. Uuden vuodenajan tunnusmerkit ovat seuraavat:

1.) Olen nukkunut jo muutaman yön ilman ilmastointia ja nauttinut siitä, että minun ei ole tarvinnut öisin hengittää tekoilmaa.

2.) Tänään lounastin Deen ja parin työympyrätutun kanssa ranskalaisen kulttuurikeskuksen terassilla eikä puseron selkä kostunut hiestä lainkaan.

3.) Kävelin aamulla makuuhuoneesta keittiöön ja takaisin paljain jaloin ja tunsin jalkapohjissani kerroksen Laosin hienon hienoa, punaista hiekkapölyä vaikka lattiat luututtiin eilen.

Tärkeä asia numero 2:

Sähköpostissani oli aamulla monta monituista viestiä, jotka saivat minut hymyilemään, hyvälle tuulelle ja miettimään kuinka monta korvaamatonta ihmistä elämääni kuuluukaan. Sain viestejä seuraavilta henkilöiltä: 

1.) Rita Malilta, joka on palannut retkiltänsä kotiin ja suhaa taas taksilla ja laulaa laulujansa.

1.) Sissiltä, joka pitkässä viestissä kertoi taas asioista, joita myös minä ajattelen ja joista ajattelen samalla tavalla kuin hän.

2.) Ystävältä, jonka kanssa voisimme juhlia ystävyytemme 16-vuotispäivää, ja joka lähetti uteliaisuutta herättäviä valokuvia, jossa hänen poskessa kasvoi jotain kummaa. Näytti ihan mieheltä. Olen äimänä.

3.) Martta Karjalalta, jolta tuli vitsi. Nauroin taas.

4.) Tatjanalta, joka ilmoitti olevansa pian Bangkokissa. Silloin siellä on myös Liftaaja.

5.) Jennifer Kopezilta, joka ilmoitti matkailevansa Bekingissä joulukuussa ja kysyi matkustelisko siellä silloin myös Liftaaja. Minäitse vedin mietintämyssyn päähän, sillä lomapäiviä on niukasti. Humanoidimme matkajalka alkoi kuitenkin välittömästi vipattamaan, selkäydin kihelmöimään, sormet hipelöimään punaista passia ja päässä soi VR:n naiskuuluttajan ääni: "Saavumme hetken kuluttua Pekingiin...". 

Tärkeä asia numero 3:

Erittäin hyvä päivä, erittäin hyvä mieli, erittäin tärkeitä asioita ja erittäin hyvä tapa aloittaa bailuviikonloppu.

Tärkeä asia numero 4:

Haluan halata puuta.