Huh, huh nimittäin ihan mielettömät fiilikset. No, mistä? No hallituksesta.

Paavo on taas täällä! Ja Ike taas Kanisteri Minerva. Entiset poliittiset broilerit ovat kasvaneet kukoiksi. Odottakaamme siis värikkäitä poliittisia aikoja. Ja kiitos Suvi Lindenistä. Myös hänen päätöksiään tulen odottamaan mielenkiinnolla. Jos vanhat merkit paikkaansa pitää niin muutaman ällistyttävän lööpin tulemme tulevalla hallituskaudella näkemään. Toivon ainakin. Toivottavasti kolmen ketju, Tupu, Hupu ja Liinu eivät ole vielä oppineet ihan kaikkea, sillä mikään ei pidä politiikkaa niin virkeänä kuin kunnon skandaali säännöllisin väliajoin.

Erityistuhannet kiitokset Braxista, Grohnbergistä, Pekkarisesta ja Saulista. Oikeesti! Onnea Kataiselle ja Wallinille ja kaikille, myös Holmlundille ja Vehviläiselle, ketä he sitten ikinä ovatkaanUusi hallitus on niin parasta. Niin parasta ikinä. Vai muistaako kukaan mitään vastaavaa kokonaisuutta? Sopivasti kokemusta, kohellusta ja aivokapasiteettia.

Ja kiitos myös Vanhaselle. Hyvinhan se meni. Oikein hyvin, vaikka odotinkin, että Merikukasta olisi tehty kulttuuriministeri. Vähän niin kuin kirsikaksi kakun päälle.