Puhelinlangat ne laulaa ja liftaaja viheltelee.

Kiina Telecom on Kotirouvan pyynnöstä välittänyt blogiini seuraavanlaisina kirjainjonoina järjästyviä sähköimpulsseja:

Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton
tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä.

Raha on liikkunut Liftaajan tililtä Mannerheimin tilille ja haasteen pistän eteen päin kaikille bloggaajille, jotka ovat joskus Liftaajan laatikossa käyneet jotain kommentoimassa, siellä vieraileville blogittomille kommentoijille, kaikille Euroviisuista kiinnostuneille ja mersumiehille sekä -naisille. Nyt kaikki sitten tuota ylläolevaa linkkiä klikkailemaan hus, hus.

Toinen tauon aikana tapahtunut blogitapaus oli saamani tilaajalahja, joka kovasti lämmitti mieltäni. Sattui tässä menneen talven aikana nimittäin niin, että eräs Rovaniemeltä bloggaava Mediaope julisti tilaajalahjakilpailun blogissansa, jossa tilaajat saivat toivoa kuvia Rovaniemeltä. "Loistoidea!" tuumi Liftaaja ja yhtenä valkoviinin reippaasti kostuttamana iltana marssi hän hoipertelevana sähköimpulssina open blogiin ja sammaltaen toivoi parannettua kuvitusta Rovaniemi-muistoihinsa seuraavalla kommentilla:
 
"Siskoni asui siellä joskus ja kerran yhtenä mahtavan lumisena talvena olin hänen luona viikonloppukyläilemässä vanhempieni kanssa. Oli sunnuntai ja ulkona ihana lopputalven päivä. Aurikoista, kylmää, kirkasta, tyyntä ja täydellistä ja me istuimme sisällä siskon tytön muoviset lelukruunut kureillamme violetit, pinkit ja oranssit muovitimantit loistaen. Telkkarista tuli Haakonin ja Mette-Maritin häät. Sulhanen oli komea, morsian kaunis ja minä huokailin, että voi kun olis prinsessa. Siskon tyttö sylissäni siihen että: "Mie oon ainaki Lappalaine".

Talo oli keltainen eikä erityisen kaunis, lähellä Ounasjokea kaupungin puolella. Osoitteen ole unohtanut.

Koska muisto on niin terävä ja miellyttävä niin haluaisin siitä vielä graafisemman ja paremman ja siksi tilaankin kuvan keltaisesta talosta läheltä jokea (ei tarvi olla joen rannassa) kaupungin puolelta täydentämään lähes täydellistä Rovaniemimuistoani. Ja koska muistot kultaavat kultaisetkin muistot niin talon ei tarvitse olla se sama tylsähko talo missä siskoni kerran asui vaan ihan mikä tahansa keltainen talo sillä alueella, mikä on mielestäsi mielenkiintoinen, kaunis tai viehättävä. Haluan manipuloidun muiston :)"

Viinistä selvenneenä palasin takaisin open blogiin ja kävin helpottamassa tilaustani siten että talon ei tarvinnut olla siinä samassa pajukossa mitä kommentissani kuvailen vaan riitti kun se olisi vain jossain Roissa. Lahjan sain 24.3.2006 ja se on täydellinen lahja. Juuri tuollaiseen taloon haluan parannellun muistoni sijoittaa. Tässä 

60527.jpg

asui sisko ja sen läppi, Lapin rinsessa Leia.

60504.jpg