Olen nyt ruikuttanut ja valittanut niin paljon, että sekin on alkanut tympiä. Samaan aikaan ympärilläni tapahtuu iloisia asioita, joista minunkin tulisi iloita, mutta olen näköjään valinnut osakseni apatian. Nyt patjat ja apatiat nurkkaan. Ryhdyn taas positiiviseksi. Vaikka hampaat irvessä.

Hyviä asioita on se, että Paavalin päivä on takana ja talven niska taitettu. Nyt on jo muutamana päivänä paistanut aurinko. Kirkkaasti ja matalalta, hieman Kauriista pohjoisempana.

Eilen Posion perheeseen syntyi lapsi. Deelle ja Jortsulle tytär, Lapselle pikkusisko Beibi Posio. Näytti kuvassa ilmiselvästi tulevalta konserttipianistilta pitkine sormineen. Sissin pikku sissi on oppinut pyörähtämään itsensä ympäri ja Hetan ja Tatun nuorin on vaihtanut väriä keltaisesta vaaleanpunaiseksi. Juhlimme sitä koko huutojoukkueen voimin sunnuntaina. Kohotamme kahvikupit ja kilistämme kakkulusikoita.

Hyvä asia on myös se, että rinsessan luistelupuku on nyt valmis, eikä toista tarvitse paljettikirjailla ihan lähiaikoina. Ja uusi neuleblogikin tuo paljon iloa. Aloitin Galaxy's Knithiker-blogin kolmisen viikkoa sitten ja sillä on jo nyt 31 tilaajaa. Tämän blogin 45 tilaajan saamiseen minulla on mennyt vuosi ja kahdeksan kuukautta. Kertonee jotain keskiverto bloginlukijasta tai Linnunradan blogikirjoittajasta. Mene ja tiedä.