Olisi pitanyt liittaa taman ASEAN raportti tuohon edelliseen postaukseen, mutta kaikkea ei voi muistaa, kun on aina sama paa kesat talvet.

Eli yhtakkia tassa iltasella mieleeni muistui, etta enpa ole raportoinut tasta parhaillaan meneillaan olevasta ASEANin kokouksesta viela lainkaan. Talla kertaa, taivas kiitos varjele, se ei ole juurikaan vaikuttanut elamani. Kaikki ruoka- ja soittoravintolat ovat olleet koko viikon auki vaikka silla ei kylla talla viikolla olisi ollut minulle mitaan valia, kun illat ovat vierahtaneet taman kiinalaisen terapiagurun poydalla maaten. (Huomaa, etta terapeutti on saanut uuden tittelin guru, silla selkanoita on taas nurjerrettu ja mina tanssikunnossa.) Mitaan aikaisemmista kokouksista tuttuja maahantulokieltoja ei ole ollut ja elama Laosissa on ollut kaikin puolin normaalia.

Ainoat asiat, jotka muistuttavat kokouksesta ovat poliisien ja pyssyjen maaran lisaantyminen katukuvassa, jouluvalojen varikirjo iltasella ja muutama pakollinen pysahtyminen autosaattueen sattuessa samaan aikaan samalle tielle. Olemme siis saastyneet harmitukselta lahes kokonaan toisin kuin aikaisempien kokousten aikaan. Ainoa asia mika on hieman kirvistellyt on ollut La Nadao ravintola, jossa lounastaminen ei talla viikolla ole onnistunut lainkaan, kiitos kokousvieraiden, jotka ovat valloittaneet kaikki sen poydat. No, ensi viikolla he kuitenkin ovat jo poissa, ja silloin siella lounastamme mina, Dee, Jortsu ja Inkeri Rinkeli.

PS: Sopiikse, teille kans kaverit?