Ruostunut keuhkosarana vinkuu ja tunnen itseni edelleen ihan raadoksi, mutta yskin ehkä vähemmän kun aikaisemmin. Eli kai sitä tästäkin sairaudesta voi parantua.

Koska sairaus oli perin merkillinen, tein pientä tutkimusta ja lähetin sähköpostia Kaakkois-Aasiaan kaikille, jotka jotain asiasta mahdollisesti tietävät ja olen tullut tulokseen (siis ihan itse ja ihan ilman lääketieteellistä koulutusta), että kyseessä on virus, joka kolahtaa keuhkoon. Anna Rannanjärvi, jolle virus kolahti todella pahasti on läpikäynyt kaikki mahdolliset testit. Hänelle on työnnetty putkia suuhun ja tähystetty kurkku, tehty neljän tunnin puhallustesti, otettu kaikki mahdolliset keuhkokuvat ja verinäytteet, mutta kaiken kattavaa diagnoosia ei löydy. Tauti vaikuttaa keuhkoputkentulehdukselta, mutta sellaiselta, johon eivät antibiootit pure, sillä niitäkin Anna Rannanjärvi on jotunut pureskelemaan.

Vastauspostia sain myös Aimelta, joka kertoi itsekkin yskineensä mahalihaksensa kipeäksi ja väitti, että kyseessä on Aasiassa kiertävä flunssaepidemia, joka aiheuttaa pahaa yskää ja johon puree vain ja ainoastaan lepo. Uskottava kai se on että olen vain virustartuttunut. Ei kai tässä muu auta kuin laittaa taas lepäämään ja odotella, että yskä hellitää ja se keuhkoihin muuttanut vinkulelu vihdoin lähtisi vetään.

Joten Galaksikylä hiljenee, mutta vain hetkeksi, kunnes alkaa taas yskiä.

Terveyttä ystävät!