Rakkaat jumalat, haltijat, hallitsijat, Avalonin valtiaat, Jahve, Allah, Jeesus Kristus, Buddha, Visnu, Krishna, Thor, Ahti, Tapio ja Harry Potter,

Lähetin tänään työpaikkahakemuksen työpaikkaan, jonka niin haluaisin saada. Työ vaikuttaa todella mielenkiintoiselta vaikkakin olisi jälleen kerran huonosti palkattua ja vain vuoden pätkä. Pistän silti kaikki peukalot ja sormet ylöspäin, enkä kerro kenellekkään mitä se työ olisi, sillä puhuminen tuo aina huonoa onnea.

Haluan tämän työn niin pahasti, että lupaan juosta ensi kesänä puolimaratonin, jos toiveeni käy toteen. Ja tuo lupaus on jättiläiskokoinen, sillä juuri tällä lupauksentekohetkellä olen rapakuntoinen, ylipainoinen enkä tiedä mitään muuta yhtä tylsää hommaa kuin kuntoilu. Lisäksi minulla on sellainen synnynäinen vamma, että liikkuminen ei saa kehoani ja aivojani tuottamaan endorfiiniä vaan jotain ihan muuta kemikaalia, joka saa minut tuntemaan itseni väsyneeksi, vaivaaloiseksi ja kankeaksi. Ja tämän päälle vielä, minulla ei ole mitään käsitystä siitä miten puolimaratoonille valmistaudutaan.

Ymmärrän toki, että kukaan teistä ei toimi kuten automaatti ja toteuta toivettani, kun pikkuisen rukoilen, mutta jos silti voisitte jeesata sen verran kun pysytte niin olisin ihan tosi, tosi kiitollinen. Mä lupaan ja mää luppaan.