33486.jpg

Hyvää koiran vuotta!

Eilen Aasia pukeutui punaiseen kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi. Saman aikaisesti toisella puolella maapalloa Suomen Helsingin Hakaniemen työväentalossa vastavalittu presidentti kiedottiin punaiseen kaulahuiviin.

Vientianessa ja Bangkokissa lohikäärmeet, leijonat ja tulipallot tanssivat kadulla rumpujen päristessä. Helsingin Hakaniemessä tanssivat Halosen kannattajat ja voittoa juhlittiin tuhansien kämmenten taputuksella.

Kukon vuoden vaihtuessa koiran vuodeksi sanomalehdet julkaisivat ennustuksia tulevalle ja niiden mukaan koiran vuosi on hyvä uudistuksille. Eli tulevana vuonna kannattaa remontoida, muuttaa ja ostaa maata ja varmasti myös valita vanha presidentti uudelleen.  

Koska ennustaminen on kivaa, niin näin uuden vuoden kunniaksi myös liftaaja haluaa laittaa lusikkansa soppaan ja ennustaa ja ohjeistaa tulevan vuoden toimia lukijoilleen asiantuntijuudella, joka perustuu taattuun latuun eli Kalevalaiseen ja Galaksilaiseen perimätietoon.

Hyvät lukijat, ugritieteeseen pohjautuen koiran vuosi on hyvä ja silloin pitää myös meidän Kalevalan lasten olla hyviä ja huomioivia. Optimoidaksemme kaiken positiivisen mitä koira mukanaan tuo, tulevana vuonna kannattaa rakastua tai jos on jo rakastunut niin kannattaa hoitaa parisuhdettaan. Pitää muistaa muistaa kumppania tai puolisoa pienin huomionosoituksin eli tarjota vaikka kupponen kahvia tai teetä (reilunkaupan tietystii) aina silloin tällöin, hymyillä päivittäin, pitää kiinni kädestä ja jos putjetti sallii niin joku timanttikin on ihan OK huomionosoitus. Jos lapsia ei vielä ole, niin niitä kannattaa tänä vuonna tehdä tai adoptoida lisää ja jos nyt jostain pakottavasta syystä ei voi lisää lapsia hankkia niin omille ja muiden lapsille pitää olla kiltti. Punaiselle ristille voisi antaa muutaman lantin vaikka käynnissä ei olisikaan mitään katastrofikeräystä ja terveellisesti kannattaa syödä. Syödessä pitää muistaa pureskella huolellisesti ja ruokaostoksia tehdessä kannattaa valita lähiruokaa.

Istuvalle presidentille toivotamme kaikki hyvää toista kautta, oikeudenmukaisia ratkaisuja ja rohkeutta tehdä myös epäsovinnaisia päätöksiä aina silloin kun ne meille ovat hyväksi. Ja komean kampanjan tehneen Sauli Niinistön toivotamme takaisin kuuden vuoden kuluttua lohikäärmeen vuonna.